Koko perheen tapahtuma Lohjalla

13.6.2019

Tervetuloa gluteenittomaan iltapäivään Alitalon omenaviinitilalle Lohjansaareen lauantaina 29.6.2019! 

Tule tapaamaan muita keliaakikoita ja keliaakikkoperheitä klo 12-14 välisenä aikana. Tilan pihapiirissä on eläimiä (koiria, hevosia, pupuja, vuohi ja lammas), ravintolassa viiniä voi maistella laseittain tai ostaa viinimyymälästä kotiin pulloittain. Kahvilasta saa jäätelön lisäksi gluteenitonta suolaista ja makeaa.  

Tekemistä ja katsottavaa koko perheelle! Viinitila on auki kesällä joka päivä klo 10-17. 

Ilmoittautumisia pyydetään ystävällisesti lähettämään osoitteeseen uudenmaankeliakiayhdistys@outlook.com 26.6. mennessä tarjoilujen riittävyyden varmistamiseksi, mutta paikalle voi saapua ilmoittamattakin! Otathan mukaan yhdistyksen jäsenkorttisi. 

Uudenmaan keliakiayhdistyksen Lohjan alueen vertaistukihenkilö Karoliina Salo on paikalla klo 12-14.  

Ajo-ohje: 

Osoite: Pietiläntie 138, 08800 Lohjansaari, Lohja 
Hanko-Hyvinkää tieltä (n:o 25) Lohjan kohdalta noin 10 kilometriä Hankoon päin, josta lähtee Lohjansaarentie. Sitä ajetaan noin 9 kilometriä, jolloin savutaan Lohjansaareen. Noin 500 metrin jälkeen käännytään Pietiläntielle, jota pitkin ajetaan noin 1,4 kilometriä 

Pääsee myös veneellä. Lähin rantautumispaikka on Ylitalontien päässä, jonne on tilalta matkaa noin 1,3 kilometriä. Muita rantautumispaikkoja ovat Lohjansaaren Pietilän uimaranta ja Paavolan sillan vieri. 

Tutustu tarkemmin: 

www.ciderberg.fi 

Facebook: Alitalon viinitila