Maaliskuu

Sääntömääräinen kevätkokous

Aika: ke 23.3. klo 18
Paikka: Runeberginkatu 15 A 1, Helsinki (ovisummeri UUMU). Kokoukseen voi osallistua myös Teams - etäyhteydellä.

Sääntömääräisessä kevätkokouksessa käsitellään vuoden 2021 toimintakertomus, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään tili- ja vastuuvapaudesta tilivelvollisille.  Kokoukselle hyväksyttäväksi esitettävät dokumentit tulevat noin viikkoa ennen kokousta sivulle uusimaa.keliakiayhdistys.fi/yhdistyksemme/vuosikertomus/.

Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään 22.3., jotta voimme hoitaa kokousjärjestelyt ja lähettää etäosallistujille kokouslinkin. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko etänä vai tuletko paikanpäälle. Paikanpäälle tulijoille tiedossa tuotemaistiasia: Halvan gluteeniton kauraluku!

Tiesithän, että jäsenenä voit tehdä myös aloitteen. Voit tehdä sen kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle viimeistään kuukautta ennen kokousta, jotta asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun.

Keliaakikon luustonterveys -verkkoluento

Aika: ke 30.3. klo 18   Paikka: Teams -verkkoluento

Elintarviketieteiden maisteri Niina Kuusisto luennoi aiheesta Keliaakikon luustonterveys -Miten voin vaikuttaa liikunnalla ja ravinnolla? Ilmoittautuminen viimeistään 29.3. klo 12.