Tammikuu

Vierailu Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa ja vohvelikahvilassa

Aika: to 23.1.2020 klo 17

Paikka: Puutarha Kaisaniemenranta 2, kahvila Vuorikatu 14, Helsinki

Virkisty tammikuussa Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa!

Tule mukaan tunnin opastetulle kierrokselle ja sen jälkeen Happy Waffle -kahvilaan. Yhdistys tarjoaa opastuksen ja kahvilatarjoilut.

Itse maksat vain pääsymaksun (8 € /aikuinen ja 4 € / alle 18 v, museokortti ja virkistysseteli käy). Ilmoittaudu viimeistään 13.1. 2020 mennessä sähköpostilla uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com tai puh. 09 4319 6490. Tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Helmikuu

Vierailu Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa ja vohvelikahvilassa

Aika: to 13.2.2020 klo 17

Paikka: Puutarha Kaisaniemenranta 2, kahvila Vuorikatu 14, Helsinki

Virkisty Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa!

Itse maksat vain pääsymaksun (8 € /aikuinen ja 4 € / alle 18 v, museokortti ja virkistysseteli käy). Tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostilla uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com tai puh. 09 4319 6490.

Helsinkipäivä yhteistyössä Keliakianuorten kanssa

Aika: 29.2.2020 klo 12-18

Paikka: Uudenmaan keliakiayhdistyksen toimisto (Runeberginkatu 15 A 1)

Päivän ohjelmassa on pelailua Megazonessa, sushikurssi sekä tietysti gluteenitonta herkuttelua, hyvää seuraa ja vertaistukea.

Helsinkipäivän hinta on 10€ ja mukaan mahtuu 20 ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 30.1.-21.2. osoitteeseen keliakianuoret(at)keliakialiitto.fi. Kerrothan yhteystietosi, syntymäaikasi ja muut erityisruokavaliosi. Osallistumismaksu laskutetaan, jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Helsinkipäivä järjestetään yhteistyössä Uudenmaan keliakiayhdistyksen kanssa, mutta on tarkoitettu kaikille 16-30 –vuotiaille Keliakialiiton jäsenille.

Huhtikuu

Uusien jäsenien verkkoluento

Aika: Ke 8.4 klo 17

Paikka: Zoom-etäkokousohjelmisto

Järjestämme uusille jäsenillemme verkkoluennon Zoomissa korvaamaan peruuntunutta tilaisuutta Oodissa.  Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen ja pääset kuuntelemaan luentoa omalta kotisohvalta. Saat ennen luentoa linkin sähköpostiisi, jonka avaamalla pääset liittymään luentoon. Luvassa on Uudenmaan keliakiayhdistyksen esittely ja ravitsemusterapeuttiopiskelijan pitämä luento keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta.

Ilmoittaudu  joko sähköpostitse osoitteeseen uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com tai soittamalla numeroon 09 4319 6490 (varmimmin keskiviikkoisin klo 10-14, myös tiistaisin ja torstaisin voi yrittää tavoittaa puhelimella).

Toukokuu

Gluteenitonta kesägrillailua -verkkoluento
Aika: 26.5.2020 klo 17-18.

Paikka: Teams -etäkokousohjelmisto

Tervetuloa osallistumaan verkkoluennolle! Ohjelmassa on Uudenmaan keliakiayhdistyksen vertaistukihenkilön, ravitsemusteknikko Irma Hellgrenin alustus gluteenittomasta grillauksesta ja aikaa osallistujien kysymyksille. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen ja pääset kuuntelemaan luentoa omalta kotisohvalta.

Jos haluat osallistua verkkoluennolle, ilmoittaudu uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com ja saat ennen luentoa linkin sähköpostiisi, jonka avaamalla pääset liittymään luentoon.