Tammikuu

TÄYNNÄ / Vierailu Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa ja vohvelikahvilassa

Aika: to 23.1.2020 klo 17

Paikka: Puutarha Kaisaniemenranta 2, kahvila Vuorikatu 14, Helsinki

Virkisty tammikuussa Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa!

Tule mukaan tunnin opastetulle kierrokselle ja sen jälkeen Happy Waffle -kahvilaan. Yhdistys tarjoaa opastuksen ja kahvilatarjoilut.

Itse maksat vain pääsymaksun (8 € /aikuinen ja 4 € / alle 18 v, museokortti ja virkistysseteli käy). Ilmoittaudu viimeistään 13.1. 2020 mennessä sähköpostilla uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com tai puh. 09 4319 6490. Tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Helmikuu

Aika: to 13.2.2020 klo 17

Paikka: Puutarha Kaisaniemenranta 2, kahvila Vuorikatu 14, Helsinki

Virkisty Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa!

Itse maksat vain pääsymaksun (8 € /aikuinen ja 4 € / alle 18 v, museokortti ja virkistysseteli käy). Tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostilla uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com tai puh. 09 4319 6490.