Järjestämme gluteenittomia tapahtumia ja tilaisuuksia toimialueellamme.

Ilmoitamme tapahtumistamme verkkosivuillamme, Keliakia-lehden "paikallisyhdistykset toimivat"-palstalla ja Facebookissa sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä jäsentiedotteessamme. Tervetuloa mukaan tapahtumiimme!

Elokuu 2017

Syömään-tapahtuma Kirkkonummella

Aika: 26.8.2017 klo 10:00 - 14:00

Paikka: Kirkkotallintie 6, Kirkkonummi

Olemme mukana Syömään-tapahtumassa Kirkkonummella Kirkkoharjun koululla yhdessä Keliakialiiton kanssa. Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan meitä!

Syyskuu 2017

Yhdistyksen esittely Seitsemän veljeksen apteekissa Nurmijärvellä

Aika: 6.9.2017 klo 10 - 14

Paikka: Mahlamäentie 2, Nurmijärvi

Tervetuloa tapaamaan ja jututtamaan meitä Seitsemän veljeksen apteekkiin Nurmijärvelle!

Tapas-ilta Kim’s Tapasissa

Aika: 6.9.2017 klo 17:30

Paikka: Kasarmikatu 4, 00140 Helsinki

Vietämme tapas-iltaa espanjalaiseen tyyliin Kim’s Tapasissa (os. Kasarmikatu 4, Helsinki). Runsaan tapas-buffetin hinta on 30 €. Sitova ilmoittautuminen 23.8. mennessä yhdistyksen sähköpostiin uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com. Ilmoita samalla myös muut erityisruokavaliot/allergiat. Osallistumisvahvistuksen jälkeen saat maksutiedot. Mukaan mahtuu 40 henkilöä, joten ilmoittauduthan pian! Buen provecho!

Kahvilatapaaminen Järvenpään Kulmakonditoriassa

Aika: 7.9.2017 klo 18:00

Paikka: Sibeliuksenkatu 17, 04400 Järvenpää

Kokoonnumme gluteenittomaan kahvilatapaamiseen Järvenpään Kulmakonditoriaan (os. Sibeliuksenkatu 17, Järvenpää). Tilaisuus on omakustanteinen. Ilmoittautuminen tapaamiseen viimeistään 31.8. yhdistyksen sähköpostiin uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com.

Syksyinen retki Hartolaan ja Sysmään

Aika: 9.9.2017 klo 08:30

Lauantaina 9.9. klo 8.30 lähdemme retkelle Hartolaan ja Sysmään. Hartolassa tutustumme muun muassa gluteenittomia tuotteita valmistavaan Vuohelan Herkkuun. Lähtö on Helsingin keskustasta Kiasman turistiautopysäkiltä klo 8.30. La Kar de Mummassa Hartolassa nautimme gluteenittoman lounaan (alkuruokasalaatit, pääruokana broileria tai lohta sekä jälkiruokana hedelmäsalaatti ja kahvi/tee).  La Kar de Mummassa on mahdollisuus ostaa Vuohelan Herkun tuotteita ja tehdä muitakin ostoksia.  Toimitusjohtaja Pirkko Hämäläinen esittelee meille Vuohelan Herkun.

Hartolasta matka jatkuu Sysmään, jossa tutustutaan Suomen ainoaan kirjakylään ja Suomen kauneimpaan kirjakauppaan sekä kirjailijaresidenssi Villa Sarkiaan. Iltapäiväkahvit suolaisen leivonnaisen kera nautimme kahvila Lintan Kammarissa. Viehättävässä kahvilassa voi tehdä myös ostoksia. Helsinkiin palaamme noin klo 19. Retken hinta on jäseneltä 35 € ja ei-jäseneltä 40 €, sisältäen matkat, opastukset, lounaan ja iltapäiväkahvit leivonnaisen kera. Sitova ilmoittautuminen on viimeistään 23.8. yhdistyksen sähköpostiin uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com. Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa (09) 4319 6490 sekä 11.8. että 17.8. klo 10 - 12. Ilmoita samalla valitsetko lounaan pääruuaksi broileria vai lohta sekä mahdolliset muut erityisruokavaliot/allergiat, yhteystietosi sekä retkelle osallistuvien nimet ja jäsenyys/ei-jäsenyys. Osallistumisvahvistuksen jälkeen saat maksutiedot.

Lokakuu 2017

Professori Markku Mäen luento "Keliakia tänään - uudet hoidot ja tutkimukset"

Aika: 5.10.2017 klo 17:00

Paikka: Metropolian ammattikorkeakoulun Bulevardin juhlasali (Bulevardi 31, 00180 Helsinki)

Professori Markku Mäki luennoi aiheesta "Keliakia tänään - uudet hoidot ja tutkimukset" Bulevardin juhlasalissa (Metropolia). Markku Mäki on kansainvälisesti tunnettu keliakiatutkija, joten kannattaa tulla kuulemaan viimeisimmät uutiset keliakian saralta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17. Sitova ilmoittautuminen viimeistään 7.9. yhdistyksen sähköpostiin uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com . Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa (09) 4319 6490 sekä 30.8. että 7.9. klo 9 - 11.

Hyvinvointimessut Vantaalla

Aika: 14.10.2017 klo 10:00 - 16:00

Paikka: Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa

Messuilla esitellään erilaisia terveysalan yhteisöjä ja yrityksiä sekä niiden toimintaa. Olemme mukana omalla osastollamme (nro 113). Messuille on vapaa pääsy. Lisätietoa messuista http://hyvinvointimessut.com/. Tervetuloa tapaamaan ja jututtamaan meitä!

Lapsiperheiden kahvilatapaaminen Cafe Gabriolessa Porvoossa

Aika: 31.10.2017 klo 17.30

Paikka: Piispankatu 30, Porvoo

Kokoonnumme gluteenittomaan kahvilatapaamiseen Cafe Gabriolessa (os. Piispankatu 30, Porvoo). Lapsille omaa ohjelmaa. Tarkemmat tiedot itä-uusimaalaisille lähetettävässä kutsussa.

Marraskuu 2017

Kokkauskurssi vantaalaisille kouluikäisille keliaakikoille

Aika: 3.11.2017 klo 16:00

Paikka: Vantaan opisto (Lummetie 5, Vantaa)

Järjestämme kokkauskurssin vantaalaisille kouluikäisille keliaakikoille (alle 12-vuotiaat vanhemman kanssa). Tarvikemaksuna veloitetaan 15 €/henkilö. Ohjaajana Tuuli Westerholm. Ilmoittautuminen 8.10. mennessä yhdistyksen sähköpostiin uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti.

Syyskokous

Aika: 29.11.2017

Lisätietoa lähiaikoina.

Loppuvuodesta tulossa myös leivontakurssi Espoossa. Lisätietoa tulossa myöhemmin.