Tapahtumat

Tervetuloa mukaan gluteenittomiin tapahtumiimme!

Yhdistyksen tilaisuuksiin voit ilmoittautua tapahtuman yhteydessä olevalla ilmoittatumislomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com tai soittamalla numeroon 041 314 4408 (ti, ke ja pe klo 10-14). 

Joulukuu

Lumiukko-joulukonsertti 

Aika: La 16.12. klo 16
Paikka: Musiikkitalo, Mannerheimintie 13 A, Helsinki

Rakastettu, koskettava kertomus lumiukon ja pienen pojan ystävyydestä ja jouluyön seikkailusta Vantaan Viihdeorkesterin säestämänä. Konsertissa esitetään Lumiukko-elokuva kokonaisuudessaan screeniltä. Esitys kestää noin tunnin, jonka jälkeen on kahvitarjoilu. 

Osallistumismaksut:
Aikuinen: 25 € jäsen, 40 € ei-jäsen, lapset 10 € 

Sitovat ilmoittautumiset 13.11. mennessä. 

Kaikki yhdistyksen varaamat liput ovat varattu. Ilmoittautuminen suljettu. 

2024

Tammikuu

Ooppera kulissien takana kiertokäynti

Aika: ti 17.1. klo 14:00
Paikka: Oopperatalo, Oopperakuja, Helsinki 

Opastetulla kierroksella näet Oopperatalon arkea ja huomaat, miten paljon erilaista osaamista kätkeytyy onnistuneen esityksen taakse. Opastettu vierailu ja kahvit. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 5.1. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. 
Tapahtumaan on jäljellä vain muutama paikka. 

Ilmoittaudu mukaan Ooppera kulissien takana vierailulle:

Helmikuu

Eduskuntatalon opastettu vierailu

AIka: 19.2. klo 12:30 (Eduskuntatalo klo 14) 
Paikka: Ravintola Manala, Dagmarinkatu 2, Helsinki, 
Eduskuntatalo, Helsinki

Opastettu vierrailu Eduskuntataloon. Opastus alkaa klo 14. Ennen vierailua syödään yhdessä lounas ravintola Manalassa klo 12:30. Osallistumismaksu 7 € jäsen, 14 € ei-jäsen. 
Mukaan mahtuu 25 osalllistujaa.  Ilmoittautuminen viimeistään 8.2. 

Ilmoittaudu mukaan Eduskuntatalon vierailulle:

Jäsenyys

Maaliskuu

Sääntömääräinen kevätkokous

Aika: Tarkentuu pian
Paikka: Runeberginkatu 15 A 1, Helsinki ja TEAMS-etäyhteys

Sääntömääräisessä kevätkokouksessa käsitellään vuoden 2023 toimintakertomus, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään tili- ja vastuuvapaudesta tilivelvollisille.  Kokoukselle hyväksyttäväksi esitettävät dokumentit tulevat noin viikkoa ennen kokousta sivulle uusimaa.keliakiayhdistys.fi/yhdistyksemme/vuosikertomus/.

Toukokuu

Radion sinfoniaorkesterin kenraaliharjoituskonsertti 

Aika: pe 17.5. klo 10 (kellonaika voi tarkentua lähempänä tapahtumaa) 
Paikka: Musiikkitalo, Mannerheimintie 13 A, Helsinki

RSO:n kenraaliharjoitukset pidetään konserttipäivän aamuna. Esiintyjänä Manfred Honeck & Augustin Hadelich. Lisätietoa konsertista löydät tästä

Tapahtuman tarkempi aikataulu sekä mahdollinen osallistumismaksu tarkentuu myöhemmin (mahdollinen kahvitarjoilu tai lounas). Tapahtumaan on rajoitetu määrä paikkoja. 
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.5.

Ilmoittaudu mukaan RSO kenraaliharjoitukseen:

Jäsenyys

Voit myös ilmoittautua sähköpostitse tai puhelimitse. Lisätietoja tapahtumistamme sähköpostitse uudenmaankeliakiayhdistys(at)outlook.com tai puhelimitse 041 314 4408.

HUOM! Yhdistyksen vakuutus ei kata tapaturmia yhdistyksen tapahtumissa tai retkillä. Huolehdithan, että omat vakuutuksesi ovat ajan tasalla.

Katso Keliakialiiton järjestämät tapahtumat (esim. sopeutumisvalmennuskurssit) Keliakialiiton sivuilta. Valitse alasvetovalikosta järjestäjäksi Keliakialiitto.