Risteily Tallinnaan 18.9

11.9.2018

Tervetuloa risteilylle Tallinnaan tiistaina 18.9!

Tule mukaan vaikka koko perheen voimin risteilemään Eckerö Linen m/s Finlandialla! Matkan aikana pääset tutustumaan kauniiseen Tallinnaan, nauttimaan hyvästä gluteenittomasta ruoasta ja tutustumaan muiden keliakiayhdistysten jäseniin.

Laiva lähtee Helsingistä klo 9 ja Tallinnasta klo 18.30.

Ilmoittaudu viimeistään 15.8. sähköpostilla uudenmaankeliakiayhdistys@outlook.com. Ilmoita samalla matkustajien nimet, syntymäajat (muodossa pp.kk.vv) sekä kansalaisuudet ja myös muut (kuin gluteeniton) erityisruokavaliot tai allergiat.

Matkan hinta on 50 €/henkilö sisältäen risteilylipun, runsaan gluteenittoman meriaamiaisen klo 8.30 - 9.30 ja herkullisen buffet-illallisen klo 18.15. Buffetin hintaan sisältyy ruokajuomat: valko-/punaviini, olut, virvoitusjuomat, kivennäisvesi, vesi, tuoremehu, maito ja kahvi. Lapset 6 - 17 vuotta 30 €/henkilö, alle 6-vuotiaat maksutta.

Lisätietoa matkasta: uudenmaankeliakiayhdistys@outlook.com.